Ünlü Şeflerden Özel Menü Seçkileri
MasterChef Türkiye ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve Filo D’Olio Restoran zincirlerinin sahibi Danilo Zanna, etkinlikte Bresaola ve Adaçayı ile Sarılmış Dana Eti, Mozzarella Mousse ve Konfi Domatesli Kiş, Kokteyl Karides ve Salata ile Biryoş gibi özel tatlarını misafirlerle buluşturacak.Etkinlikte ayrıca PaperMoon Executive Şefi Giuseppe Pressani, Trüflü Tagliolini, Limon Yağında Marine Edilmiş Karışık Deniz Ürünleri Salatası ve Parmesanlı Enginar Salatası ile İtalyan mutfağını temsil edecek. Şans Restaurant’ın ünlü Hollandalı şefi Rudolf van Nunen ise Rakı Anason Krema Soslu Rezene ve Ispanak Yatağında Baklalı Baharatlı Karides gibi lezzetler sunacak. Baylan Pastanesi’nin Executive Şefi Tim Briggs de Fındık Krokan ve Kremalı Karamelize Biryoş, Klasik Et Tartar ve Baylan’a özel çikolata seçkileri ile etkinliğe renk katacak.
![](https://www.eventnews.com.tr/images/files/2024/12/6763da6ba0cf2.jpg)
![](https://www.eventnews.com.tr/images/files/2024/12/6763da8f2c27d.jpg)
Her Durakta Farklı Bir Gastronomi Deneyimi
Napoli Antica’dan İtalyan peynir ustası Cosimo Rotolo, özel peynir spesiyalleri ile etkinliğe lezzet katacak. Çin ve Kanton mutfağını temsilen ödüllü Shang Palace Executive Şefi Cheng Lu ise Pekin Ördeği, Çin Eriştesi ve Dana Etli Çin Mantısı gibi tatlar hazırlayacak. Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Marc Pauquet de Fransız tatlıları ile konuklara eşsiz bir deneyim sunacak.
![](https://www.eventnews.com.tr/images/files/2024/12/6763dad11f6b4.jpg)
Festival Tadında Bir Gün
Etkinlik boyunca canlı caz müziği eşliğinde Türk ebru sanatı deneyimi, Le Bar’ın özel kokteylleri ve çocuklar için düzenlenen aktiviteler misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Shang Brunch Vol.5, ünlü şeflerle tanışma ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini keşfetme fırsatı sunarak gastronomi severlere benzersiz bir yıl sonu deneyimi vadediyor.